Nalaganje Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Plesni Krog Naravne Ženske

04.04.2019 @ 17:00 - 18:30

€20

?PLESNI KROGI NARAVNE ŽENSKE?

Začuti, oživi in zaživi Naravno Žensko v sebi

?Vsaka Ženska v sebi nosi Ples.
Morda te razganja že ob sami misli na Ples in komaj čakaš, da se začne glasba, da se ji lahko predaš.
Morda te ob besedi Ples grenko stisne v želodcu, ko si rečeš, ne, to pa ni zame.
Morda z veseljem pogledaš žensko, ki uživa v plesu.
Morda si misliš, kaj neki se tale afna in nastavlja.
Morda je ples zate oblika življenja.
Morda imaš občutek, da plesala nisi še nikoli.

?Vendar ti zagotavljam, da je PLES v tebi… doma. V vsaki izmed nas. (o tem, zakaj sveto verjamem v to, bom pisala en drug dan).

In naša Naravna Ženska, naša sočnost, svoboda, spontanost, senzualnost, divjost, magnetičnost, čarobnost, pa tudi mehkoba, nežnost, milina se želijo izraziti skozi gib, skozi glasbo…skozi tvoje telo v prepletu z glasbo.
In to je Ples.

?VABIM TE na naše PLESNE KROGE NARAVNE ŽENSKE, kjer se bomo srečevale enkrat mesečno in ustvarile varen prostor za raziskovanje svojega telesa, za odpiranje in Ples. Povabile bomo UŽITEK v svoje življenje. Užitek, ja…ta sladek občutek, ko se ustavi čas in si polno hvaležna, da živiš. Užitek, brez slabe vesti!

❤Ustvarile bomo varen prostor za SVOBODNI ples, kjer boš raziskovala svoj izraz, kjer boš morda iskala in našla dele sebe, ki jih sploh še ne poznaš.

Naš Krog bo namenjen Tebi, ki globoko v sebi hrepeniš po prebujanju svojih bokov, topotanju nog, prepletanju rok in osvobajanju vratu in las. Kajti Ples je čudovito orodje, da nas zopet postavi v Žensko energijo, ki nam je v tem drvečem, moško delujočem svetu, še kako manjka!

?ENKRAT MESEČNO SE LAHKO PRIPELJEŠ IZ KATEREGA KOLI KRAJA IZ SLOVENIJE (ob prijavi mi napiši, od kod si, da vas lahko povežem med seboj za prevoze).

Vesela sem, ker se oblikuje skupina razvejane starosti mladih in zrelih žensk, a zagotovo pogumnih in pripravljenih, da v svoje življenje pripeljejo več ŽENSTVENOSTI, PRETOČNOSTI, SVOBODE IN UŽITKA.

Edino pravilo je, da si prineseš dolgo krilo, kajti iz dolgoletnih izkušenj vem, da dolgo krilo dela čudeže. Ko se ga oblečeš in že samo hodiš, se pod njim in okoli tebe ustvarja prav živa energija…in ko ji dodaš glasbo, nekaj gibov-že imaš Plešočo Žensko ♥

Povabim te, da po želji prineseš nakit, v katerem se počutiš lepo, ki poudari tvojo kraljevskost, zapeljivoST, tvojo ženstvenost.

Plesale bomo bose, oziroma v nagležnicah in bosonogih japonkah, če jih imaš. (nekaj jih bo na voljo tudi za nakup). Morda kvečjemu v nogavicah, če ti bo res mraz v stopala.

Vzele si bomo čas zase. Za svojo notranjo Naravno Žensko.
In tako, ko bomo nahranile sebe, se bomo vrnile polnejše, bolj zadovoljne v svoje družine in naši odnosi s partnerji in otroki bodo postali lažji in pretočnejši.

?? Prva ura UVODNI PLESI KROG, 28.3.2019, (IZJEMOMA: 17.30 – 19H) je brezlpačna.
Prihajajoči mesečni datumi do poletja so sledeči:
• 4.4.2019: 17-18.30h
• 9.5.2019: 17-18.30h
• 6.6.2019: 17-18.30h
• 4.7.2019: 17-18.30h
Cena posameznega Plesnega Kroga je 20 eur.
POPUST: Cena vseh štirih plesnih krogov pa je 75 eur.??

PRJAVE SO OBVEZNE IN SICER NA SPODNJI POVEZAVI:
https://mailchi.mp/86887d6106f2/plesnikrogi

Prosim bodi točna, da se skupaj povežemo in vstopimo v Ples.
Veselim se Te in sem ponosna nate, da boš naredila nekaj ZASE..

Katja

Podrobnosti

Datum:
04.04.2019
Čas:
17:00 - 18:30
Cena:
€20
Kategorija Dogodek:

Zaupaj mi ime, priimek in kamor želiš prejeti menstrualni koledarček.

Uspešno si se naročil na novičke.